onsdag den 16. maj 2012

Bestillings-ART-værk


De to første billeder blev fremvist til en stilfærdig torsdagstradition. De bragte stor jubel, hos bestillerinden, men der manglede jo noget, hvilket jeg absolut var enig i: KÆRLIGHED!

Kunstværket har været undervejs i over et år - kun afbrudt af eksamen, vinterkulde, oversvømmelse af ens hjem og klassiske overspringshandlinger. Bedøm endelig selv om værket mangler, en fiks lille onanerende dværg i forgrunden eller frisk lille vovse i hytten?

 
                         Samsung Galaxy S II. RetroCam. (Fremvisning til TT)


                         Samsung Galaxy S II. Cam. (Fremvisning til TT)


Der var en del gode ideer til at oppe den, der - kærlighed i billede. Jeg valgte at introducere et band for at understrege forholdet til musikken, samt at lave nogle mere velpolerede øjne på blæksprutte-damen, hvilket jeg er temmelig godt tilfreds med:-) 

Er du enig?


                                                                                                                                     Canon 7D (Med nye tiltag)
    
Værket er stort og der er altid plads til mere, hvis ideerne har gennemslagskraft i mit sind. Jeg har også kasserede en del ideer eksempelvis: En engel og dæmon på hver skulder ide.

Der er stadig nogle uforløste ideer:

- Jeg overvejer om blæksprutte-damen skal trutte i saxofonen med en mund, der kommer ud af hendes navle.
- Et sidste bandmedlem- højst sandsynligt en guitarist... Men hvor?Nærbilleder af bandet: Måske er det StøjStrejke, jeg ubevidst har penslet ud i en natlig kaffekoger. 

Håber tiltagende glæder bestillingsdamen:-)

Ingen kommentarer: