tirsdag den 18. november 2008

Et kreativt gensyn!

Jeg sad og genså nogle gamle tegninger og efter et glædeligt eftersyn, begyndte jeg at kopier mine gamle klassikere ud og hænge dem op som toiletudsmykning. Det er blevet kongeligt fint og min fornøjelse ved at besøge mit toilet, er steget voldsomt. Dagens bloggeri skal dog ikke handle om mit toilet, selvom jeg er fortaler for toiletpoesi, toiletguitarspilleri, toiletsang og toilethumor og nu også toiletkunst. Denne sandsynlige dybere mening vil ikke blive diskuteret.

Siden, at man ikke skal genopfinde atombomben, hver gang man ønsker at ødelægge verden og alle de bøvlede idioter i den, besluttede jeg mig for, at genopdage, besøge om man vil, et gammelt tegneeventyr der måske kunne presses lidt mere ud af, mest af alt fordi der i det ligger en guldgruppe af ædleminder til inspiration. Tre gamle tegninger skal genfortolkes, mere sammensat og med farver - samt flere mindre historier gemt i de mindste snørklede detaljer.

Inspirationen kommer fra tegningerne: Mørkedage venter, Rubinrøde gadedronning og Melankolsk hjertebanken. De tegningerne kan vist nok findes på manchild.dk.



Dette er planen for næste projekt. En ny trio, en smuk tredeling - eller turen alle vismænd skal tage.



Første udkast/forsøg på at skabe en nu gammel idé. Det nye er vejen, der tager en bid af en anden vej, omkredset af højhuse og lidt random kaotisk streg - plus en skoletaske, sådan en man begynder sin folkeskole med. Den tidligere brugte idé er den rygende ensomhed, der vandre op ad den filmiske vej.



FARVER - Jeg er altid lettere nærvøs når farvelægningen begynder, ved egentlig ikke rigtig hvorfor. Det vigtigste er vel også, at projeket er begyndt. Næste genfortolkning inderholder blyantsporno... uh ha da da...

Kom endelig med din mening...


3 kommentarer:

Parkov sagde ...

Dine værker styrer! Jeg skal så meget have noget af det som forside til mit speciale. Det bliver det bedste ved hele specialet!

...

Aw, I made myself sad...

Thomas Akhøj Ibsen sagde ...

Jeg står til tjeneste.

Anonym sagde ...

Kære Thomas.
Som du dog kan udtrykke dig - bevæger du dig i kunstnerisk retning?
Hold også fast i filosofien, så du bevarer jordforbindelsen!
Sagt af ............gæt selv.